FAQ
UKK

Jos jokin jäi vielä mietityttämään.

 

Palvelut

Kyllä. Meillä ei ole irtisanomisaikaa, joten voit lopettaa suunnittelijan käytön silloin kuin itse haluat.

Palvelumme on kiinteähintainen eikä työtunneille ole ylä tai alarajaa. Töitä tehdään sen verran, että sovitut asiat tuleva hoidettua. Jos haluat ostaa tunteja, soita Mikille numeroon 040 869 8887 ja kysy tarjous.

Kiinteä hinta ei muutu mutta saat ylimääräistä työtä yhden extraviikon laskutuskauden päätteeksi.

Voimme jos matkustamista on luvassa kohtuullisesti tai jos sovimme matkakuluista erikseen.

Sen verran, että toimitamme teille sovitut asiat joka viikko. Suunnittelijallamme tekevät keskimäärin kahta projektia kerrallaan.

Jos vaikka projektina on suunnitella uusi palvelu, se on yksi kokonaisuus. Projektin aikana sitten katsomme yhdessä, että mitä milläkin viikolla tapahtuu.

Design Thinking, Lean UX, Co-design, User-centric Design, Data-driven design ja ketterät menetelmät.

Meillä on käytössä mm. Adobe Creative Cloud, Miro, Slack, Trello, Open AI, Figma, Hotjar, Lyssna, Respondent, Userbrain, Lookback, Lumoa, Leanlab, Wondering.

Liitymme osaksi asiakkaan tuotetiimiä ja olemme läsnä asiakkaan pikaviestiympäristössä (Slack tai Teams). Katselmoinnit asiakkaan kanssa viikottaisissa statuspalavereissa ja tarvittaessa tiheämmin.

Odotamme, että osallistutte aktiivisesti ja annatte vastauksia kysyttäessä. Odotamme myös tuoteomistajuutta eli päätöksentekokykyä sellaisissa strategisissa asioissa, joihin meidän domain-osaamisemme ei riitä.

UI/UX-suunnittelu

Se on muotoilun ja tutkimuksen yhdistelmä, joka varmistaa, että palveleuista suunnitellaan ilahduttavia ja ymmärrettäviä. Aivan kuten hyvin suunniteltu ravintola tekee ruokailusta nautinnollista, UX-suunnittelu varmistaa, että digitaaliset tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä ja vastaavat käyttäjien tarpeita.

Hyvä käyttökokemus parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluusi. Helppokäyttöisyys ja hyvin suunnitellut palvelut myös tuottavat parempia kaupallisia tuloksia.

UX-suunnittelu perustuu vahvasti käyttäjätutkimukseen, joka on menetelmä ymmärtää, mitä käyttäjät tarvitsevat, haluavat ja odottavat tuotteelta tai palvelulta. Suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​työkaluja, kuten haastatteluja, kyselyitä ja käytettävyystestauksia kerätäkseen tämän tärkeän tiedon.

UX-kirjoittaminen tarkoittaa user experiencen (UX) eli käyttökokemuksen huomioimista kirjoittamisessa ja kirjallisessa sisällössä. UX-kirjoittamiseen sisältyy sanojen valintaa sekä niiden sovittamista annettuun tilaan ja merkkimäärään. Se tarkoittaa myös suunnittelua eli käyttäjän ongelman ratkomista ja toiminnan ennakoimista.

Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden luomista, kehittämistä sekä suunnittelua muotoilun keinoin. Tavoitteena on palvelukokemuksen käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä käyttäjien tarpeita että palveluntarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita.

Testissä käyttäjät saavat satunnaisesti yhden kahdesta eri versiosta tarkasteltavaksi (A ja B). Useamman version tapauksesta käytetään usein merkintään (A/B/n). Testaamisen avulla keräämme tietoa oikeilta käyttäjiltä, vaikkapa todentaaksemme käyttöliittymän muutosten vaikutusta konversioon.

Tuotekehityksessä prototyyppi on keskeinen työkalu ideoiden jalostamisessa toimiviksi ratkaisuiksi. Se toimii siltana abstraktin ajatuksen ja konkreettisen toteutuksen välillä, mahdollistaen konseptin testaamisen ja hiomisen ennen lopullista tuotantoa.

Voi esim. mitata palvelun käyttämiseen käytettävää aikaa, kysyä suoraa asiakkaiden mielipidettä tai seurata konversion kautta miten asiakkaasi palvelua käyttävät.

Palvelussa olevien sisältöjen, toiminnallisuuksien ja yksittäisten painikkeiden järjestäminen ja sijoittelu sihen että niiden hierarkia tukee palvelun käytettävyyttä. Se auttaa jäsentämään sisältöä sekä luo tärkeysjärjestyksen elementeille.

Tarkoituksena on ymmärtää loppukäyttäjiä, ideoita heidän tarpeisiin sopivia palveluita, rakentaa prototyyppejä joita heillä voi testata, sekä kehittää jos käytössä olevia palveluita jotta ne olisivat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä.

Se miten palvelu antaa palautetta käyttäjälle sen perusteella mitä hän palvelussa tekee. Ne myös auttavat hahmottamaan käyttöliittymää paremmin ja ohjaamaan käyttäjää oikeaan suuntaan. Osa mikrointeraktioista voi olla vain tuomassa iloa.

Se on dokumentoitu malli siihen miten palvelusi käyttöliittymä toimii. Sieltä löytyy käytössä olevat komponentit ja logiikat siihen miten eri toiminnallisuudet toimivat ja miltä ne näyttävät. Käytössä olevat fontit, värit ja muodot ovat myös osa design systeemiä.

Minimum Viable Product, eli sellainen versio palvelustasi jonka voi laittaa oikeiden käyttäjien testattavaksi.

Se on malli, jonka avulla yrityksen toimintatavat, työkalut, kulttuuri ja ihmiset tukevat designin tekemistä.

Haluatko kuulla
palveluistamme lisää?

Sovitaan tapaaminen ja jutellaan.

Ota yhteyttä